AQA drink FLAT 20

Chytré řešení pro každou domácnost

AQA drink FLAT 20 je revoluční výdejník pokojové, chlazené nebo perlivé vody. Hlavní inovace se týká jeho extrémně zmenšených rozměrů a technologie použité k chlazení a sycení vody pomocí kompresoru. AQA drink FLAT 20 zabírá neuvěřitelně málo místa, protože je k dispozici v podstavném provedení s výškou pouhých 9,4 cm, zabírá tak nevyužitý prostor v kuchyni a uvolňuje další drahocenné místo pod dřezem. Musí být připojen k 5cestné baterii, čímže se vyhnete nutnosti vrtat otvory do kuchyňské desky.

  • Snadná instalace

  • Poddřezové řešení

  • Výška pouhých 96 mm

Objednací číslo 125592097
Počet uživatelů: 4/6
Chladící kapacita 20 l/h
Chladící technologie Hliníkový blok
Typ čerpadla Čerpadlo Booster 24 V
Rozměry výdejníku: 45 x 45,5 x 105 cm
  • AQA drink 5cestná baterie se sprškou nebo bez spršky

Tato elegantní 5cestná baterie se směšovací pákou a mechanickým přepínačem je ideálním doplňkem pro výdejník AQA DRINK 20 U. K ovládání přívodu vody slouží 2 páky: jedna pro výdej teplé a studené vody a druhá s mechanickým přepínačem pro pokojovou, neperlivou a perlivou vodu z výdejníku vody. Voda je výdávána do oddělených kanálků pro maximální pohodlí a hygienu. Její zvláštností je přítomnost dvou výdejních míst. Byla vyvinuta ve spolupráci s GUGLIELMI RUBINETTERIE a jedná se o poloprofesionální vodovodní baterii s moderními a elegantními liniemi.

INSTALACE

Instaluje se otvorem o průměru 34 mm v kuchyňské desce. K dispozici jsou 2 x 3/8″ otočné matice pro teplou a studenou vodu ze sítě + 3 x 6 mm hadice pro připojení k výdejníku vody BWT.

DESIGN

Díky kompaktním rozměrům lze chladící zařízení umístit pod sokl v každé kuchyni. Inovativní technologie chlazení a inline sycení. Plášť je lakován práškovou barvou.

TECHNICKÉ ÚDAJE

Filtr a láhev CO2 jsou součástí dodávky. Průtok je až 20 l/h, ideální pro domácnosti. Voda se vydává pomocí 3 nebo 5cestného kohoutku.

INSTALACE 

Instalace probíhá pod kuchyňskou linkou: stačí jednoduché připojení k vodovodní síti, elektřině a lze jej připojit k 5cestné baterii (nutno zakoupit zvlášť), čímž se vyhnete nutnosti vrtat otvory do kuchyňské desky pomocí dodané sady. Rychlospojky jsou umístěny na horní straně výdejníku.

*Doporučená maloobchodní cena 2024 v CZK bez DPH.