AQA drink HOME 25

Navržen tak, aby vám usnadnil život

S výdejníkem vody AQA drink HOME 25 je filtrace pitné vody skutečným potěšením. Jedná se o nejnovější generaci výdejníku vody pro domácnosti a také pro kanceláře a pracoviště: je navržen tak, aby koncovému uživateli usnadnil život. AQA drink HOME 25 vydává tři různé druhy vody: chlazenou, chlazenou perlivou a nechlazenou. Jeho zvláštností je metakrylátový přední panel se zaoblenými rohy, který lze snadno vyjmout pouhým kliknutím. Umožňuje přístup k filtru a CO2 láhvi.

  • Snadná instalace

  • Filtrace pitné vody s UV-LED technologií (volitelně)

  • Redukce tlaku vody 3,5 baru součástí dodávky

  • K dispozici se 2 nebo 3 tlačítky

  • Patentovaná technologie sycení Icermetic 3

  • Kompaktní s integrovaným filtrem a CO2 láhví.

Objednací číslo (bílá) 125591259
Objednací číslo (černá) 125591773
Počet uživatelů: 3/25
 Kapacita karbonátoru 2,5 l
Chladící kapalina R290
Typ čerpadla Čerpadlo Booster 24 V
Rozměry výdejníku 25 x 51 x 44 cm

DESIGN

Tento výdejník vody se vyznačuje moderním designem: bílý nebo černý lesklý povrch se dokonale hodí do každého prostředí. Plášť je opatřen práškovou barvou. Na mřížce je logo BWT.

TECHNICKÉ ÚDAJE

AQA drink HOME 25 je vybaven patentovanou chladící technologií Icermetic 3 a karbonátorem z nerezové oceli o objemu 2,5 l s dvojitou cívkou na chlazenou vodu. Průtok činí až 25 l/h, což je ideální pro domácnosti.

INSTALACE 

Instalace a údržba jsou velmi jednoduché, zejména pokud jde o operace, jako je výměna filtrů a láhví CO2, které může provádět přímo zákazník. Vše, co je potřeba, je jednoduché připojení k přívodu vody a elektřiny pomocí dodané sady. Připojení k odtoku není nutné, všechny modely jsou vybaveny odpovídající odkapávací miskou.

*Doporučená maloobchodní cena 2024 v CZK bez DPH.